Елисавета Белобрадова разпъва прешлени по време на парламентарен денТова призна депутатката от

...
Елисавета Белобрадова разпъва прешлени по време на парламентарен денТова призна депутатката от
Коментари Харесай

Депутат разказа как се стои дълги часове в залата

Елисавета Белобрадова разпъва прешлени по време на парламентарен ден

Това призна депутатката от Демократична България и с просторен пост във Facebook обясни за какво:

" Всеки ден поглеждам при Мишел от Съпротивата дали не съм се изложила. Ето, през днешния ден съм като сплеснат с ютия лебед на междинна възраст и безпорно съм доста смешна. Уви, видях, че хора отвън тази чудесна страница се възмущават. Затова ще направя изключение от правилото на Дизраели “Never explain, never complain ” и ще обясня следното:

1. В зала се стои по доста часове и работата на народния представител е да следи дебатите, изключително в случай че те касаят общополитически тематики или тематики от ресора му.

2. Продължителното стоене на едно място е същинско тестване за човек, който цялостен живот се е движил. Понякога съм се чудила по какъв начин устоят доста сътрудници и им се удивлявам.

3. През последните месеци развих положение, което води до доста неприятни болки в гърба. Затова се постанова понякога, след петия-шестия час, да се размърдвам. Не го намирам за срамно. Не го намирам и унизително за институцията. Добруването на прешлените ми е в синхрон с рекомендациите за придвижване на физиотерапевта.

4. Вероятно, обаче, не е красиво и би трябвало от едната естетическа срамотия да излизам и да го върша отвън зала. Така и върша, само че в този миг се говореха доста значими неща и ме сполетя болежка посред значимо изречение.

5. Аз съм естествен човек (горе-долу) и все си мисля, че на всякоя работа би трябвало да е позволено човек да се раздвижи, до момента в който слуша.

Туй са аргументите, заради които съм ви изложила. Извинявам се. Вероятно ще има и други такива фотоси. Понякога се привеждам, с цел да докосна с пръсти върховете на обувките си. Вероятно ще забележим и това.

Инак, гледайки тая фотография, доста се смях и разбрах, че в случай че желая да разтягам прешлени, би трябвало да внимавам да не си втиквам главата в раменете, а изтънчено да протегна и шия, та да се види, че я имам и не съм се ояла около институцията. Щеше да е добре и да съм на 23 години. То да си на 23 години при всички случаи е добре.

И не забравяйте да се раздвижвате! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР